Якщо набрид олив’є: салат, після якого оближуть і ложки, і пальці

Читати російською
Автор

Ситна та смачна страва урізноманітнить ваше меню

Найрізноманітніші салати ми готуємо практично щодня. Попри велику кількість рецептів, найпопулярнішим все-таки залишається класичний олів’є. Однак за всієї любові до цього салату все-таки іноді хочеться різноманітності.

Сьогодні разом із "Фокусом" пропонуємо поекспериментувати та приготувати "Слов’янський" салат. Це різновид салату олів’є – замість ковбаси до нього додається м’ясо, а також кисле яблука та солодкий перець. Така страва припаде вам до смаку.

Як приготувати салат "Слов’янський"

Інгредієнти:

  • яловичина відварена 300 г;
  • морква відварена 2 шт.;
  • одна цибулина;
  • горошок консервований 1 банка;
  • 1 велике яблуко (краще кисле, щільне та хрумке);
  • 1 солодкий перець;
  • 3 мариновані огірки;
  • кріп, сіль, майонез.

Спосіб приготування:

  1. Відварене м’ясо наріжте тонкими скибочками.
  2. Моркву та цибулю очистьте. Моркву наріжте кубиками, цибулю – тонкими півкільцями, яблуко – соломкою, очищений перець та огірки — невеликими кубиками.
  3. Усі підготовлені інгредієнти ретельно перемішайте. Додайте в салат дрібно нарізаний кріп і майонез, перемішайте і викладіть салатник.

Рекомендуємо приготувати пікантний салат з картоплею та ковбасою за рецептом "Телеграфа". Така страва точно буде завжди в холодильнику.