Раз-два — і на столі: найсмачніша гарбузова каша готується за цим рецептом

Читать на русском
Автор
1361
Гарбузову кашу готуватимете тільки так
Гарбузову кашу готуватимете тільки так. Фото 1000.menu

Її із задоволенням з’їдять навіть ті, хто гарбуз не любить

Гарбуз — найпопулярніша страва осені. Ми готуємо з неї крем-супи, різноманітну випічку. Проте все ж таки найпопулярнішою стравою все ж таки є гарбузова каша.

Разом із футблогером katarina_movchan розповідаємо, як приготувати гарбузову кашу так, щоб її полюбили абсолютно все. Усього пара інгредієнтів – і таку кашку проситимуть не лише дорослі члени вашої родини, а й дітки.

Як приготувати гарбузову кашу з пшоном

Інгредієнти:

  • 1 л молока чи нежирних вершків;
  • 200 г пшона;
  • 500 г гарбуза;
  • 50 г вершкового масла;
  • 5 ст.л цукру;
  • 1 ч. л. кориці (без гірки);
  • 50 г родзинок.

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз очищаємо від насіння та шкірки, нарізаємо дрібними кубиками. Пшоно промиваємо.
  2. Молоко виливаємо в жаростійкий посуд, туди ж відправляємо пшоно і гарбуз, доводимо до кипіння, додаємо цукор, корицю та вершкове масло. Усе варимо протягом 20 хвилин.
  3. У кашу додаємо родзинки та все ретельно перемішуємо.
  4. Каструлю накриваємо фольгою і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
  5. Через вказаний час дістаємо каструлю, перемішуємо, насипаємо по тарілках і подаємо. Смачного!

Якщо залишився гарбуз, рекомендуємо приготувати незвичайний гарбузовий лате за рецептом "Телеграфа". Це незвичайно та дуже смачно.