Усього 20 хвилин часу і жодного тіста: готуємо фантастичний пиріг із м’ясом

Читать на русском
Автор
842
Ви приготуєте такий пиріг без мороки з|із|
Ви приготуєте такий пиріг без мороки з|із|. Фото babusyni-retsepty

Усі закохаються в цей пиріг з першого укусу

Пироги з різними начинками любимо ми всі. Але що робити, якщо не хочеться вовтузитися з тістом?

Приготувати м’ясний пиріг з батона, як це радять зробити Бабусині рецепти. Порадуйте своїх близьких незвичайною та ситною стравою.

Як приготувати м’ясний пиріг з батона

Інгредієнти:

  • батон білого хліба – 1 шт.;
  • м’ясний фарш – 300 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • помідори – 1 шт.;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • сир – 70 г;
  • зелена цибуля і кріп, часник, сіль, перець і зоря – на свій смак;
  • вершкове або соняшникова олія – для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Овочі дрібно наріжте.
  2. На вершковому маслі або соняшниковій олії посмажте цибулю та викладіть фарш. Трішки обсмажте, поки фарш не стане світлішим. Туди ж відправте перець та помідори. Обсмажте, посоліть, поперчіть до смаку, додайте кмин. Все перемішайте, трохи протушкуйте, вимкніть і дайте охолонути.
  3. Зелень наріжте, часник пропустіть через прес, сир натріть на великій тертці.
  4. Складіть фарш з овочами, зелень і сир у велику миску і добре перемішайте.
  5. У батоні зріжте третину "шапочки", видаліть м'якуш таким чином, щоб вийшов човник. Саме в цей човник і складіть всю начинку.
  6. Перекладіть батон на лист і запікайте в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці близько 20 хвилин.

Рекомендуємо до чаю приготувати мандариновий пиріг за рецептом "Телеграфа". Цей смачний десерт сподобається всім!