Рецепт Дня: Шоколадне печиво до 14 лютого
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Печиво на День святого Валентина від Марти Стюарт.
Смачні печеньки-валентинки припадуть до смаку всім. Шоколадне печиво у вигляді сердечок за рецептом американської телеведучої Марти Стюарт виходить ніжним, м'яким і дуже ароматним.
Шоколадне печиво у вигляді сердечок
Час приготування:
2 години
Калорійність:
345 ккал на 100 г
Інгредієнти:
3 чашки просіяного борошна, плюс для розкочування
1 1/4 чашки несолодкого какао-порошку
1/4 чайної ложки солі
1/2 чайної ложки меленої кориці
1 1/2 чашки (340 г) вершкового масла
2 1/2 склянки просіяної цукрової пудри
2 великих яйця, злегка збитих
1 чайна ложка ванільного екстракту
Спосіб приготування:
У великій мисці просійте борошно, какао, сіль і корицю. Відкладіть суміш в сторону.
Збийте м'яке вершкове масло і цукор до пишної маси. Додайте яйця і ваніль, перемішайте міксером.
Додайте борошняну суміш; збийте міксером на низькій швидкості. Розділіть тісто навпіл; загорніть в пластик. Охолодіть не менше години.
Розігрійте духовку до 180 °С. На посипаній борошном поверхні розкачайте тісто. Виріжте сердечка і перекладіть на несмазанние листи; охолодіть протягом 15 хвилин.
Випікайте близько 10 хвилин, не пересушити. Остудіть на решітці і прикрасьте за бажанням.
У київському метро жінка намагалася викрасти дитинуЯк прикрасити печиво
Печиво можна покрити білою, кольоровою або шоколадною глазур'ю, декорувати тематичної кондитерської посипкою.