Рецепт Дня: Шоколадне печиво до 14 лютого

Автор

Печиво на День святого Валентина від Марти Стюарт.

Смачні печеньки-валентинки припадуть до смаку всім. Шоколадне печиво у вигляді сердечок за рецептом американської телеведучої Марти Стюарт виходить ніжним, м'яким і дуже ароматним.

Шоколадне печиво у вигляді сердечок 

Час приготування:

2 години

Калорійність:

345 ккал на 100 г

Інгредієнти:

3 чашки просіяного борошна, плюс для розкочування

1 1/4 чашки несолодкого какао-порошку

1/4 чайної ложки солі

1/2 чайної ложки меленої кориці

1 1/2 чашки (340 г) вершкового масла

2 1/2 склянки просіяної цукрової пудри

2 великих яйця, злегка збитих

1 чайна ложка ванільного екстракту

Спосіб приготування:

У великій мисці просійте борошно, какао, сіль і корицю. Відкладіть суміш в сторону.

Збийте м'яке вершкове масло і цукор до пишної маси. Додайте яйця і ваніль, перемішайте міксером.

Додайте борошняну суміш; збийте міксером на низькій швидкості. Розділіть тісто навпіл; загорніть в пластик. Охолодіть не менше години.

Розігрійте духовку до 180 °С. На посипаній борошном поверхні розкачайте тісто. Виріжте сердечка і перекладіть на несмазанние листи; охолодіть протягом 15 хвилин.

Випікайте близько 10 хвилин, не пересушити. Остудіть на решітці і прикрасьте за бажанням.

У київському метро жінка намагалася викрасти дитину

Як прикрасити печиво

Печиво можна покрити білою, кольоровою або шоколадною глазур'ю, декорувати тематичної кондитерської посипкою.