Рецепт дня: салат "Серце" до Дня Святого Валентина

Автор
507
Рецепт дня: салат "Серце" до Дня Святого Валентина

Як приготувати салат "Серце" на День святого Валентина.

Не знаєте, що приготувати на 14 лютого?

Ми радимо зробити смачний і простий салат у вигляді серця, прикрасивши його в дусі Дня святого Валентина. Це допоможе створити святковий настрій без зайвих клопотів.

Салат на День святого Валентина

Час приготування:

15 хвилин

Калорійність:

224 ккал на 100 г

Інгредієнти:

250 г вареного курячого філе

1 яблуко

150 г твердого сиру

Червона ікра – для декору

150 г майонезу

Спосіб приготування:

Підготувати всі інгредієнти: курячу грудку, сир і яблуко.

Викласти продукти у вигляді серця: перший шар – відварна куряча грудка з майонезом.

Другий шар – зелене яблуко без шкірки, порізане кубиками або натерте і заправлене майонезом.

Третій шар – дрібно натертий сир, змащений майонезом.

Прикрасити салат червоною ікрою.

Як приготувати ікру в домашніх умовах

Смачну "ікру" можна зробити з імбирно-морквяного фрешу з додаванням агару. Для цього видавіть сік з 400 г моркви і процідіть. На літр рідини додайте 10 г агар-агару.

День закоханих буде теплий і сонячний: прогноз погоди на 14 лютого

Підігрійте суміш, постійно помішуючи. Додайте сіль і цукор за смаком. Коли маса почне загусати, зніміть з плити. Візьміть диспенсер або шприц і, набираючи суміш, капайте в холодну олію. Розмішайте "ікру" і процідіть через сито, щоб відокремити від масла.

Таке блюдо натуральне і корисне, правда, до рибного делікатесу воно не має ніякого відношення. Але для декору салату – в самий раз.