Рецепт дня: запечені курячі крильця з травами

Автор
569
Рецепт дня: запечені курячі крильця з травами

Що приготувати на вечерю – рецепт запечних курячих крилець.

Запечені курячі крильця з травами

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4-6

Інгредієнти:

1 кг курячих крил без кінчиків;

3 ст.л. оливкової олії;

сік половинки лимона;

порубані кілька гілочок чебрецю, петрушки або іншої зелені.

Сьогодні в Україні День Героїв Небесної Сотні

Рецепт приготування курячих крилець на вечерю:

1. Розігрійте духовку до 220 градусів. Обваляйте крильця в суміші солі, перцю, оливкової олії і лимонного соку (трохи залиште). Викладіть крильця на деко так, щоб між ними було достатньо місця, і відправте в духовку.

2. Готуйте 15 хвилин, потім переверніть і запікайте ще 10-15 хвилин. Посипте крильця рубаними травами і цибулею, збризніть лимонним соком і подавайте. За бажанням можна додатково приготувати гарнір з картоплі або рису.