Гороскоп на сьогодні 27 лютого: Близнюкам потрібно забути про комплекси, а у Раків сприятливий день для подорожей

Автор
730
Гороскоп на сьогодні 27 лютого: Близнюкам потрібно забути про комплекси, а у Раків сприятливий день для подорожей

Гороскоп на сьогодні, 27 лютого 2020 року, передбачає насичені добу.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Гороскоп на 27 лютого 2020 для Овнів

Розподіляйте час, і не витрачайте сили на вирішення чужих проблем - всім не догодиш. У цей день Овни відчують тягу до пригод, але зірки радять пригальмувати - спочатку справи, а вже потім все інше. У першій половині дня доля зведе вас з людьми, які займають високі позиції в суспільстві - не бути скромним, ви теж не ликом шиті. Друга половина дня стане часом творчості - деякі ідеї Овнів, нарешті, втіляться в життя.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 27 лютого 2020 для Тельців

Будьте гранично уважні - цей період таїть в собі спокуси і спокуси. Тельці отримають кілька привабливих пропозицій, і зробити правильний вибір буде досить складно. Ви, звичайно, можете довіритися інтуїції, але зірки радять звернутися за підтримкою до фахівців. Це час підходить для колективної діяльності, але багато чого буде залежати від ваших організаторських здібностей.

Близнюки (21 травня - 20 червня)

Гороскоп на 27 лютого 2020 для Близнюків

Довіртеся інтуїції, і цей день пройде зі знаком плюс. Але тримайтеся подалі від наполегливих товаришів по службі, і не видавайте секретів. У першій половині дня очікується зустріч з непересічною особистістю, але Близнюки не повинні соромитися - забудьте про комплекси, і поділіться своїми ідеями. У другій половині дня Близнюкам варто звернути увагу на грошову сферу - банкрутство вам не загрожує, але укладати сумнівні угоди зірки не радять.

Рак (21 червня - 22 липня)

Гороскоп на 27 лютого 2020 для Раків

Зірки прогнозують період затишшя - скористайтеся цією паузою, і "зарядити батарейки". Цей період хороший для подорожей і спільних поїздок, Раки також можуть блиснути талантами у творчій сфері. Дане час вдало для грошових операцій, але будьте обережнішими в спілкуванні з новими діловими партнерами - дехто з них може зіграти не за правилами. Ракам не завадить підтримка друзів і родичів - на себе сподівайтеся, а радитися з близькими людьми не забувайте.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Гороскоп на 27 лютого 2020 для Лева

Ви старанно працювали, і нагорода не за горами - цей період запам'ятається приємними і позитивними моментами. Леви, що працюють у великих організаціях, повинні бути обережні і уважні - можливо, деякі колеги спробують вивести вас з гри, і скористатися вашими ідеями. Сьогодні Леви можуть розраховувати на фінансову вигоду, але стежте за діями конкурентів, і не забувайте радитися з впливовими знайомими.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Гороскоп на 27 лютого 2020 для Дів

Зірки застерігають вас від прийняття імпульсивних рішень - в цей день фортуна протегує спокійним і розважливим знакам зодіаку. Сьогодні слід приділити увагу своєму оточенню - несподівано можуть активізуватися конкуренти з минулого. Кар'єрні питання бажано вирішувати в другій половині дня - Діви зуміють справити враження на ділових партнерів. Фінансові операції, заплановані на цей день, виявляться вдалими, але від серйозних витрат краще утриматися.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Гороскоп на 27 лютого 2020 для Терезів

Відступите від правил, і не намагайтеся все проконтролювати - в цей період можна відпочити і як слід розважитися. Ваги навряд чи прислухаються до зоряним радам - чим більше роботи, тим краще для вас. Але афішувати плани все-таки не потрібно - сьогодні у вашому оточенні з'являться сумнівні особистості. У другій половині дня слід проявляти обережність у поводженні з чужими грошима - не довіряйте незнайомцям, і не поспішайте ставити підпис на важливих документах.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Гороскоп на 27 лютого 2020 для Скорпіонів

Цей період сприятливий для творчих натур. Але будьте обережні - можна ненавмисно стати жертвами реклами, або зіткнуться з заздрістю деяких колег і конкурентів. Друга половина дня багата на фінансові бонуси - зірки радять не скупитися, і придбати кілька лотерейних квитків. Угоди і контракти, укладені сьогодні, будуть вдалими і вельми перспективними.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 27 лютого 2020 для Стрільців

Вчіться абстрагуватися - період багатий на заплутані ситуації, і філософський настрій не завадить. Серйозних проблем не очікується, до того ж, Стрільці можуть розраховувати на підтримку оточуючих - впливові знайомі на вашому боці. У другій половині дня авторитет Стрільців може похитнутися, але причин для занепокоєння зірки не бачать - підступи конкурентів закінчаться нічим. До фінансових операціях слід поставитися відповідально - грошова ситуація стабільна, але про джерела доходу бажано не поширюватися.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Гороскоп на 27 лютого 2020 для Козерогів

У цей день Козерогів чекає багато цікавого, але не квапте події - усього, так би мовити, свого часу. Це урожайний день на угоди і контракти - Козероги зможуть обзавестися корисними зв'язками, і познайомитися з потрібними людьми. Друга половина дня вдала для фінансових операцій, ви можете сміливо звертатися в державні інстанції - бюрократичних затримок не передбачається.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Гороскоп на 27 лютого 2020 для Водоліїв

Забудьте про самокритику, і спробуйте бути більш впевненими і активними. Але в першій половині дня від різких рухів зірки радять утриматися - від помилок ніхто не застрахований. Друга половина дня підходить для рекламних акцій, головне, набрати міцну і надійну команду, щоб випадково не перетнутися з конкуруючими фірмами. Ближче до вечора будьте готові до візиту ділових партнерів - ви можете розраховувати на успіх, але тримайтеся подалі від пліткарів і інтриганів.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 27 лютого 2020 для Риб

Ваше чуття на висоті, але зірки радять не розслаблятися - в цей період буде спостерігатися пожвавлення серед конкурентів. Самим «небезпечним» часом стане перша половина дня - чекайте гостей з податкової служби, і будьте готові до труднощів у спілкуванні з керівництвом. Але в другій половині дня Риби можуть заспокоїтися, і зайнятися нагальними справами - вашими ідеями зацікавляться впливові люди і у вас з'явиться солідний покровитель. Грошові проблеми вирішаться, головне, частіше радитися з фахівцями.