Рецепт дня: млинці на йогурті з яблуками

Автор
655
Рецепт дня: млинці на йогурті з яблуками

Млинці на йогурті — чудовий варіант швидкого та поживного сніданку. Пухкі, ніжні, з золотавою хрусткою скоринкою — вони зникнуть з тарілки ще гарячими.

Готують їх по-різному: з фруктами, без соди чи без яєць. Тому кожного ранку можна обирати новий варіант страви, щоб побалувати рідних.

Приготуйте млинці на йогурті якнайскоріше за одним із наших рецептів та переконайтеся, наскільки це смачно та просто!  

МЛИНЦІ НА ЙОГУРТІ З ЯБЛУКАМИ

Ароматне тісто на йогурті та яблука надають млинцям особливого смаку з легкою кислинкою. Подавати на стіл такі оладки ми радимо із солодкими джемом чи медом. Так смак буде більш збалансованим та приємним!

ІНГРЕДІЄНТИ: 

Борошно - 220 гр

Цукор - 2 ст.л.

Яйце - 1 шт

Йогурт - 250 мл

Розпушувач тіста - 1 ч.л.

Яблука - 2 шт

Рослинна олія - 100 мл

Сіль - за смаком

ПРИГОТУВАННЯ:

Етап № 1

У глибоку миску вбиваємо яйце та висипаємо цукор, збиваємо міксером чи віничком. Додаємо йогурт та ще раз гарненько перемішуємо яєчну суміш.

Етап № 2

Чистимо яблука, натираємо на тертушці та додаємо у тісто. Краще обирати кисло-солодкий сорт яблук, щоб млинці мали приємну кислинку.

Етап № 3

Просіюємо борошно, додаємо до нього розпушувач. Висипаємо у миску з рідкими інгредієнтами. Добре вимішуємо тісто. За консистенцією воно має нагадувати дуже густу сметану. Залишаємо тісто на 10 хвилин.

Як зрозуміти, що ваш чоловік просто маніпулятор

Етап № 4

Ставимо пательню на середній вогонь, наливаємо рослинну олію та добре прогріваємо її. Смажимо млинці до рум’яної скоринки по декілька хвилин з кожного боку. Викладаємо на тарілку та подаємо до столу.

СМАЧНОГО!