Кращі ідеї простих і смачних страв до 8-го Березня
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 948
Що приготувати на весняне свято.
Збираєтеся відзначати 8 Березня в домашній атмосфері і поки не вирішили, які закуски приготувати на святковий стіл?
Почнемо з класики. В якості закуски ідеально підійдуть канапе. Для їх приготування ви можете використовувати практично будь-які продукти. Наприклад, можна зробити частину канапе з білим хлібом, вершковим сиром і червоною рибою. Інші можна приготувати з темним хлібом, якимось м'ясом і помідорами чері. Також відмінно підійдуть оливки, різні соуси і пасти, креветки, сир з пліснявою, огірочки.
Якщо ви хочете зробити закуски без хліба, можна просто нанизати на маленькі шпажки сир, виноград, оливки, м'ясо, помідори черрі або невеликі шматочки риби. Сполучення можна вибирати абсолютно будь-які, тут варто спиратися на свій особистий смак і фантазію.
Ще один простий і красивий варіант - салати і паштети в маленьких кошиках. Такі кошики можна як приготувати самостійно, так і просто купити в практично будь-якому продуктовому супермаркеті. В якості начинки можна використовувати курячий паштет, сирний крем із зеленню, будь-який салат або ж ікру, печінковий мус, або навіть щось солодке. Наприклад, збиті вершки і нарізані фрукти або ягоди.
Переходимо до солодкого. Відмінний варіант - полуниця в шоколаді. Приготувати її простіше простого, для цього потрібно просто помити ягоди, розтопити шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Потім занурити кожну ягоду в шоколад і покласти застигати на папір для випічки. Щоб шоколад краще застиг, слід відправити десерт в холодильник приблизно на 30-40 хвилин. Також можна присипати десерт кокосовою стружкою або дрібно нарубаними горішками. Якщо ви не любите полуницю, можна виконати все те ж саме і з іншими ягодами або фруктами.
Ідеї манікюру до 8 березняЩе один цікавий рецепт фруктового десерту - фрукти в карамелі. У Китаї це блюдо називається "тангулу". Для його приготування потрібно взяти ягоди або фрукти (великі фрукти краще нарізати на часточки), розтопити в невеликій каструлі склянку цукру з ложкою вершкового масла, потім занурити кожен фрукт або ягоду в карамель і трохи потримати на шпазі, щоб карамель застигла.
Готово!