Пиріг з ревенем на кефірі: легкий і простий покроковий рецепт з фото

Автор
617
Пиріг з ревенем на кефірі: легкий і простий покроковий рецепт з фото

Приготування не займе більше години часу

На вулиці потеплішало і настав час першої зелені. Але серед салатного листя, петрушки, руколи є універсальна рослина - ревінь або румбамбар, з якого і варення можна приготувати, і салат, і пиріг спекти. Спеціально для вас "Телеграф" підготував рецепт шалено смачного пирога з ревенем.

Інгредієнти:

  • Яйця - 3 шт.;
  • Цукор - 150 г;
  • Кефір - 150 г;
  • Оливкова олія - 35 г;
  • Сода - 6 г;
  • Сіль - щіпка;
  • Ревінь - 100 г.

Приготування:

За допомогою міксера яйця збити до пишної піни, потім всипати цукор і сіль. Збивати до загустіння.

У яєчну суміш додати кефір і оливкову олію, добре перемішати до однорідної консистенції.

Після цього частинами додати просіяне борошно та соду. І постійно перемішувати, щоб не було грудочок.

Тепер необхідно помити й зняти верхній жорсткий шар з ревеню і нарізати невеликими шматочками.

Вилити частину тіста в форму, зверху викласти ревінь і наверх вилити інше тісто.

Випікати приблизно 30-40 хвилин, до сухої палички (дерев'яна шпажка або зубочистка при заглибленні в тісто, повинна виходити сухою).

При бажанні, зверху посипати цукровою пудрою.

Смачного!