Пиріг з ревенем на кефірі: легкий і простий покроковий рецепт з фото
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 632
Приготування не займе більше години часу
На вулиці потеплішало і настав час першої зелені. Але серед салатного листя, петрушки, руколи є універсальна рослина - ревінь або румбамбар, з якого і варення можна приготувати, і салат, і пиріг спекти. Спеціально для вас "Телеграф" підготував рецепт шалено смачного пирога з ревенем.
Інгредієнти:
- Яйця - 3 шт.;
- Цукор - 150 г;
- Кефір - 150 г;
- Оливкова олія - 35 г;
- Сода - 6 г;
- Сіль - щіпка;
- Ревінь - 100 г.
Приготування:
За допомогою міксера яйця збити до пишної піни, потім всипати цукор і сіль. Збивати до загустіння.
У яєчну суміш додати кефір і оливкову олію, добре перемішати до однорідної консистенції.
Після цього частинами додати просіяне борошно та соду. І постійно перемішувати, щоб не було грудочок.
Тепер необхідно помити й зняти верхній жорсткий шар з ревеню і нарізати невеликими шматочками.
Вилити частину тіста в форму, зверху викласти ревінь і наверх вилити інше тісто.
Випікати приблизно 30-40 хвилин, до сухої палички (дерев'яна шпажка або зубочистка при заглибленні в тісто, повинна виходити сухою).
При бажанні, зверху посипати цукровою пудрою.
Смачного!