Кетчуп з кабачків: простий рецепт дуже смачного соусу
- Автор
- Дата публікації
- Автор
"Телеграф" ділиться незвичайним рецептом соусу з кабачків
Не знаєте що цікавого приготувати з кабачків? У нас є дуже смачний і одночасно простий рецепт соусу, який точно вас здивує.
Інгредієнти
- Кабачки - 1.5 кг;
- Лук - 0.5 кг;
- Цукор - 300 г;
- Сіль - 2 ст.л.;
- Лавровий лист - 3-4 шт.;
- Гвоздика - 3 бутончики;
- Червоний перець мелений - 0.5 ч.л.;
- Томатна паста (25%) - 1 банка;
- Щіпка кориці;
- Оцет - 120 м
Приготування
Кабачки порізати кубиками. Лук також дрібно порізати. Все це викласти у велику каструлю, засипати цукром і сіллю. Залишити на 2 години при кімнатній температурі.
Через 2 години додати лавровий лист і гвоздику. Варити 30 хвилин.
Дістати лавровий лист і гвоздику. І додати перець, томатну пасту, корицю та оцет. Збити все блендером до однорідності. Варити ще 15-20 хвилин.
Готово! Можна насолоджуватися, або закрити в банки на зиму.