Допомагала навіть королю Чарльзу: хто може замінити Кейт Міддлтон на Вімблдоні (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 липня 2024, 20:36

Названа монарша особа, яка може замінити Кейт Міддлтон на Вімблдоні

Хвора на рак Кейт Міддлтон може порушити королівську традицію на Вімблдоні. Через лікування від онкології принцеса Уельська може пропустити нагородження переможців тенісного турніру Вімблдон, затятою прихильницею та покровителькою якого вона є.

У Всеанглійському клубі вже прокоментували, що поки що немає точної інформації, чи зможе Кейт бути присутньою на церемонії нагородження та передати трофеї в руки переможців турніру, як це зазвичай буває. Однак вони готові бути гнучкими, адже здоров’я монаршої особи у пріоритеті.

Тим часом англійські таблоїди будують теорії, хто може замінити Кейт Міддлтон, якщо стан здоров’я принцеси не дозволить їй бути присутнім на Вімблдоні. Так, першим номером у списку монархів, хто міг би "підмінити" Кейт, виявилася герцогиня Глостерська.

Фото: Getty Images

Як пише видання The Telegraph, розглядається питання, чи може герцогиня Глостерська з’явитися на церемонії нагородження замість принцеси Уельської. Хоча герцогиня не така популярна, як деякі члени британської королівської родини, вона є ключовим монархом і навіть допомагала Королю Чарльзу з його обов’язками, коли він проходив лікування від раку.

Варто зазначити, що герцогиня Глостерська Бріджетт є дружиною двоюрідного брата королеви Єлизавети, принца Річарда. І вона бере активну участь у житті та роботі британської королівської родини.

Фото: Getty Images /Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, які образи носила Кейт Міддлтон за рік до оголошення важкої хвороби. Справжній стиль значок.