"Це якесь нескінченне пекло": Максим Галкін несподівано відреагував на ракетний удар по "Охматдиту"

Читать на русском
Автор
2802
Максим Галкін підтримав українців після масштабного ракетного удару Новина оновлена 09 липня 2024, 08:12
Максим Галкін підтримав українців після масштабного ракетного удару. Фото Колаж "Телеграф"

Артист написав повідомлення про удар по дитячій лікарні та висловив свої співчуття українцям

Відомий російський гуморист та чоловік Алли Пугачової Максим Галкін, який втік із Росії та був визнаний там іноагентом, несподівано висловив співчуття українцям після масштабного ракетного удару 8 липня. Артист показав фото з дитячої лікарні "Охматдит", яка сильно постраждала під час атаки, та висловив свої співчуття.

У своєму Instagram Максим Галкін опублікував фото з операційної "Охматдиту", на якому лікарі продовжують робити операцію дитині, незважаючи на приліт ракети. Цей знімок у понеділок, 8 липня, облетів увесь світ. У підписі до публікації Галкін розповів про жертв та постраждалих після масивного ракетного удару по Україні в цей день і висловив свої співчуття сім’ям загиблих.

"Одне зі страшних фото свідчень сьогоднішнього дня — лікарі продовжують робити операцію дитині на відкритому серці прямо під час російської ракетної атаки. На даний момент після масованого удару по Україні 37 загиблих, з них троє дітей, 170 поранених, з них 13 дітей. Це якесь нескінченне пекло. Найглибші співчуття сім’ям загиблих", — написав Галкін.

Галкін, Охматдит

При цьому артист закрив можливість коментарів у цьому посту, мабуть, щоб уникнути чергової хвилі хейту від росіян. Як відомо, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, Галкін разом із Пугачовою та дітьми втік із Росії та відкрито висловив свою підтримку Україні. До речі, це не перший його подібний пост, в якому він висловлює свої співчуття українцям після масштабних ударів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Осадча, Клопотенко, Каменських та інші зірки відреагували на атаку по "Охматдиту".