Хворий на рак король Чарльз за життя не передасть трон принцу Вільяму: розкрито причину

Читать на русском
Автор
1892
Король Чарльз не передасть престол принцові Вільяму навіть не зважаючи на хворобу Новина оновлена 09 липня 2024, 11:54
Король Чарльз не передасть престол принцові Вільяму навіть не зважаючи на хворобу. Фото Getty Images

Експерт назвав одну із причин, чому хворий король не передає трон своєму синові

Після смерті королеви Єлизавети на трон британського престолу зійшов принц Чарльз, який, здається, все своє життя чекав на цей момент. Однак, невдовзі після коронації, стало відомо, що монарх хворий на рак і має серйозні проблеми зі здоров’ям. Але чи стане ця обставина причиною, через яку Чарльз може відмовитися від престолу.

"Телеграф" вивчив, що пишуть британські таблоїди на тему зречення Чарльза від престолу і розповідає, чому він цього не зробить.

Так, експерти з вивчення королівської родини впевнені, що король Чарльз не відмовиться від престолу на користь старшого сина принца Вільяма, пише видання yahoo.com. І справа не лише в особистих амбіціях короля, а в тому, що він не хоче забирати дитинство у своїх онуків. Адже коли Вільям стане королем, він не зможе багато часу приділяти своїй сім’ї, а більше буде зайнятий королівськими обов’язками.

принц Вільям
Фото: Getty Images

Чутки про можливе зречення престолу поповзли, коли 83-річна королева Данії Маргрете оголосила про своє зречення престолу, пославшись на своє бажання, щоб "наступне покоління" провело час у центрі уваги, як на одну з головних причин її відмови від королівських обов’язків. Багато хто тоді подумав, що й король Чарльз може піти таким шляхом, особливо з огляду на проблеми зі здоров’ям.

король Чарльз
Фото: Getty Images

Однак, як вважають королівські експерти, Чарльз не зречеться престолу, щоб не забирати Вільяма від сім’ї і дітей. А їх у принца Уельського та його дружини Кейт Міддлтон троє – 10-річний принц Джордж, 8-річна принцеса Шарлотта та 5-річний принц Луї.

Прін Вільям з Кейт Міддлтон та дітьми
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, хто може замінити Кейт Міддлтон на Вімблдоні. Ця монарша особа допомагала навіть королю Чарльзу.