Найбільший з початку війни музичний фестиваль у Києві перенесли: у чому причина

Читать на русском
Автор
Названо нові дати проведення фестивалю Новина оновлена 09 липня 2024, 14:51
Названо нові дати проведення фестивалю. Фото https://web.telegram.org/atlasweekend

Стало відомо про нові дати музичного фестивалю ATLAS UNITED 2024

Організатори найбільшого в Україні музичного фестивалю Atlas Weekend повідомили про зміну дат проведення заходу. Причиною такого рішення став масштабний ракетний удар Росії по українських містах, зокрема, по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві. Внаслідок атаки загинули десятки людей та постраждали сотні, багато будинків зруйновано чи пошкоджено.

Фестиваль проводиться вперше з початку повномасштабної війни в Україні, тепер він має нову назву ATLAS UNITED 2024 та благодійну мету.

"Друзі після вчорашніх масованих атак ми з командою та артистами вирішили перенести подію на 19-21 липня. Локація незмінна — ТРЦ Blockbuster Mall. Усі квитки, придбані на попередні дати, залишаються дійсними", — заявили організатори фесту.

Крім того, вони повідомили, що 100% від продажу квитків сьогодні, 9 липня, буде направлено на збір для придбання наземних та повітряних дронів для ЗСУ.

Зазначимо, що раніше планувалося, що ATLAS UNITED 2024 відбудеться 12-14 липня у Києві. Проте через трагічні події в Україні його змістили на кінець липня. Нові дати – 19-21 липня.

Раніше "Телеграф" розповідав, що ATLAS UNITED 2024 та БФ Good Donations оголосили збір на вкрай необхідне обладнання для "Охматдиту". Кожен донат дуже важливий.