Вакарчук позичив відомій українській співачці 27 тисяч доларів: про кого йдеться (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 липня 2024, 16:41

Співак позичив достатньо великі кошти

Днями журналісти проаналізували декларацію лідера відомого гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. Виявилось, що музикант отримав доволі великі суми за службу в армії. Також він позичив немаленьку суму одній українській артистці.

У декларації музиканта йдеться, що він позичив Христині Соловій 27 тисяч доларів, пише "Телеграф". Це можна побачити у пункті №12 "Грошові активи", який містить дані про відкриті рахунки в різних установах та про фізичні особи, яким позичено кошти.

Декларація Вакарчука, Скриншот з єдиного державного реєстру декларацій

Відомо, що в жовтні 2023 року Соловій закінчила співпрацю з Вакарчуком. Артист був її продюсером протягом 10 років. Офіційною причиною такого рішення, як озвучила Христина, було закінчення контракту.

Також виконавиця розповідала в інтерв'ю Маші Єфросиніній, що відчувала між нею і Святославом "емоційну близькість" та намагалась поговорити з ним про це. Але з того моменту, за словами співачки, він закрився від неї.

До того ж дівчина сказала Вакарчуку, що не хоче, аби її пісні звучали так, як творчість "Океану Ельзи". Вона вважає, що це могло зачепити співака.

Окрім того, з'ясувалось, що протягом останнього року вони спілкувалися лише через юристів. А все тому, що домовлялися, як їм поділити права на пісні Соловій.

Раніше "Телеграф" розповідав, як Соловій здивувала фанів пікантною фотосесією. Вона засвітила стрункі ніжки в коротких шортах.