Ексдружина київського "наркобарона" Чернецького Воронова з’явилася в Іспанії з новим коханцем (відео)

Читать на русском
Автор
2429
Інна Воронова тепер веде своє лакшері-життя в Іспанії Новина оновлена 09 липня 2024, 18:03
Інна Воронова тепер веде своє лакшері-життя в Іспанії. Фото https://www.instagram.com/voronova.official/

Схоже, чоловік теж з України та Інна пообіцяла, що вони скоро повернуться

Одіозна київська блогерка та співачка Інна Воронова, яку судили за публікацію в мережі відео роботи ППО у Києві, і яка була дружиною скандального наркодилера Юрія Чернецького, з’явилася в Іспанії. Поки в Україні війна, дівчина веде лакшері-життя і вже показала нового коханого.

У своєму фотоблозі в Instagram Інна Воронова опублікувала відео, на якому показала нового обранця. Парочка позує та пританцьовує у ліфті під українську пісню. Блогерка постала перед камерою у стильному вбранні та брендовими прикрасами. Також у неї можна помітити обручку на безіменному пальці — можливо новий коханець уже покликав співачку заміж.

Інна Воронова

У підписі до публікації Інна Воронова написала: "Повернув мені мене" російською мовою. До речі, блогерка під час війни не стала переводити свій блог на українську мову, як це зробили багато інфлюенсерів. До того ж вона не соромиться супроводжувати свої пости у соцмережі російською музикою.

Варто зазначити, що до переїзду в Іспанію Інна Воронова жила в ОАЕ, проте не повідомила підписникам, чому змінила локацію. Також блогерка не згадує про колишнього чоловіка-наркобарона, якому навіть свого часу збирала донати на заставу, щоб його випустили з-під варти. Дівчина будує нове життя з новим коханим і не публікує постів про війну в Україні на свою 300-тисячну аудиторію в Instagram.

Раніше "Телеграф" розповідав, що російськомовна блогерка Владислава Роговенка викликала гнів українців своєю заявою про війну. Лачен швидко поставив її на місце.