Прикрасить будь-який look: ідея трендового манікюру від Дорофєєвої (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 липня 2024, 20:31

Такий манікюр підходить для будь-якої форми та довжини нігтів

Манікюр — важлива деталь образу, яка може підкреслити вашу індивідуальність та стиль. Якщо хочете виглядати на всі 100 відсотків, важливо стежити за модними тенденціями у нейл-арті. Також можна надихатись стильними ідеями від знаменитостей, які завжди в курсі останніх новинок.

"Телеграф" повідомляє, що можна підглянути варіант трендового манікюру від української артистки Надії Дорофєєвої. Такий відтінок виглядає витончено і підкреслить будь-який ваш look

Як зробити модний манікюр як у Дорофєєвої

Популярна співачка нещодавно "засвітила" шоколадний манікюр, який ідеально поєднується з різними стилями одягу. Це прекрасний вибір для тих, хто хоче виглядати стильно та елегантно у будь-яку пору року, але особливо влітку, коли важлива природна краса та легкість образу.

Стильний манікюр від Дорофеєвої

Подібний манікюр добре доповнює діловий образ, поєднуючись як з костюмами, так і сукнями. А повсякденним вбранням, наприклад, джинсам або шортам із топом, шоколадні нігті додають нотку елегантності та витонченості.

Який маникюр зробити влітку 2024

Шоколадний відтінок можна прикрасити золотими або срібними акцентами, додати блискітки або використовувати омбре техніку для створення градієнтного ефекту. Влітку, коли в гардеробі переважають яскраві та легкі тканини, шоколадні нігті створюють стильний контраст та виглядають елегантно.

Ідеї стильного манікюру

"Телеграф" повідомляє, що українська блогерка Даша Квіткова показала ідеальний манікюр для коротких нігтів. Такий дизайн виглядає дуже ніжно та стильно.