Олена Зеленська з’явилася на саміті НАТО у розкішній вишиванці: скільки вона коштує і як виглядає (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 липня 2024, 09:48

Перша леді разом із президентом відвідали Меморіал жертвам українського Голодомору у Вашингтоні

Перша леді України Олена Зеленська разом із українською делегацією та президентом на чолі зараз перебувають у Вашингтоні, де відбувається саміт НАТО. Перед початком засідань у рамках саміту президентська делегація відвідала Меморіал жертвам Голодомору в Україні, який створила поряд із будівлею Конгресу у 2015 році архітектор українського походження Лариса Курілас.

Для цього заходу Олена Зеленська підібрала відповідне вбрання – вона була у вишиванці. Як виявилося, це та сама блузка, в якій перша леді позувала для фото у День вишиванки, у травні цього року.

Як розповідав "Телеграф", ця вишиванка першої леді "Яворівський чудоцвіт" від українського бренду GAPTUVALNYA. Це біла блуза з рівним чорним орнаментом, яка коштує 9 950 грн. Свій образ з вишиванкою Олена Зеленська доповнила чорною спідницею-олівцем нижче колін та чорними човниками на шпильках. Її волосся було акуратно зібране ззаду, а на обличчі був легкий макіяж.

Володимир та Олена Зеленські у вишиванках. Колаж: "Телеграф"

"Зараз, коли чергова російська імперія намагається знищити українців, нам важливо зберігати пам’ять про попередні спроби. Тому що Україна захищає не лише сучасність, а й історичну справедливість", — йдеться у повідомленні у телеграм-каналі Зеленської, де також було опубліковано фото з відвідин. Меморіалу.

Раніше "Телеграф" розповідав, що гардероб Зеленського помітно змінився за останні тижні. У ньому поменшало хакі і стало більше чорного.