Повинні служити, а не співати: Фаріон "накинулась" на Вакарчука та Козловського та "відправила" їх на фронт

Читать на русском
Автор
900
Фаріон розкритикувала Козловського та Вакарчука Новина оновлена 10 липня 2024, 10:35
Фаріон розкритикувала Козловського та Вакарчука. Фото Колаж "Телеграфа"

Фаріон вважає, що артисти не тим, чим треба займаються в армії

Українська мовознавець Ірина Фаріон часто висловлює свою думку про українських артистів, нещодавно "попало" співакові Андрію Данилку (Верці Сердючці). А зараз професорка "пройшлася" по Віталію Козловському та Святославу Вакарчуку, які служать у ЗСУ.

Мовознавець повідомила виданню "Українські новини", що артисти займаються в армії, не тим, чим потрібно. І нагадала, який зараз у музикантів конституційний обов’язок.

Ірина Фаріон заявила, що Віталій Козловський та Святослав Вакарчук, як і всі військовослужбовці, мають служити на фронті, а не співати в армії.

Де зараз служить Віталій Козловський

Український співак пішов служити до Збройних сил України у 2023 році, спочатку він був у піхоті, потім пройшов посвяту в артилеристи. Кілька місяців артист був на передовій на Донеччині, потім раптово його перевели в одну з військових частин Києва на посаду водія.

Де зараз Вакарчук і яка у нього військова посада

Артиста мобілізували ще у березні 2022 року. Вакарчук займається морально-психологічною роботою в армії, оскільки свого часу закінчив у виші відповідну кафедру. А інформація, що з’явилася в ЗМІ про те, що співак демобізілізувався, не відповідає дійсності.

Раніше "Телеграф" писав, кому з українських артистів Святослав Вакарчук позичив велику суму грошей. Ця співачка досить відома.