Принц Гаррі може назовсім повернутися до королівської родини, але без Меган Маркл: названа причина

Читать на русском
Автор
1731
Принц Гаррі та Меган Маркл переживають непрості часи Новина оновлена 10 липня 2024, 12:31
Принц Гаррі та Меган Маркл переживають непрості часи. Фото Getty Images

Королівський біограф поділився думкою, що принц Гаррі може повернутися до Великобританії.

Британський принц Гаррі хоче повернутися до Великобританії та примиритися з королівською родиною. В той же час він боїться втратити свою дружину Меган Маркл, яка має намір жити в Америці. І одного разу принц може повернутися до рідних у своє королівство.

Таку думку висловив королівський біограф Хьюго Вікерс, який написав понад 30 книг про британську монархію, пише видання yahoo.com. За його словами, Гаррі та Меган переживають не найкращі часи і одного разу принц може повернутися до королівської родини назавжди.

принц Гаррі
Фото: Getty Images

Як відомо, принц Гаррі та Меган Маркл одружилися у 2018 році, а вже у 2020 зі скандалом залишили Великобританію, відмовившись від усіх титулів та королівських обов’язків. Пара разом із двома дітьми зараз проживає у США. І якщо американка Меган Маркл почувається як вдома, то принца Гаррі американське суспільство прийняло не дуже тепло. Одним із свідчень цьому можна вважати недавній скандал із принцом Гаррі в Америці, коли громадськість виступила проти присудження монарху важливої нагороди.

Меган Маркл
Фото: Getty Images

На думку Х’юго Вікерса, з часом принц Гаррі зможе примиритися з королівською сім’єю і навіть повернутися до своїх монарших обов’язків. Однак повернення до Великобританії може бути вже без Меган Маркл.

Раніше "Телеграф" розповідав, що принц Гаррі намагається змиритися з королівською родиною. З’явилися нові подробиці.