Підростають справжніми красунями: як виглядають і де живуть доньки Віри Брежнєвої (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 липня 2024, 15:34

Співачка з початку війни підтримала Україну, але її дочки мешкають за кордоном

Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка була у Києві під час масштабної ракетної атаки РФ у понеділок, 8 липня, від початку повномасштабної війни в Україні "перевзулась". Артистка покинула свого чоловіка Костянтина Меладзе та заявила про свою проукраїнську позицію, хоча до 2022 року активно будувала кар‘єру в Росії.

Віра Брежнєва має дві дочки, яких вона народила від різних чоловіків ще до весілля з Костянтином Меладзе. "Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядають доньки співачки, скільки їм років і де вони зараз живуть.

Фото: https://www.instagram.com/sonyaxkiperman/

Старша дочка Брежнєвої — Соня

Старша донька Соня з’явилася у Віри Брежнєвої у цивільному шлюбі з Віталієм Войченком. Однак у соцмережах дівчина носить прізвище Кіперман. Справа в тому, що 2006 року співачка офіційно вийшла заміж за Михайла Кіпермана, а він удочерив Соню і дав їй своє прізвище.

Фото: https://www.instagram.com/sonyaxkiperman/

Відомо, що зараз Соні Кіперман 23 роки. Кадри зі свого дня народження дівчина опублікувала в Instagram 1 квітня. А вже у травні дівчина повідомила, що закінчила американський коледж. Дочка співачки довгий час живе в Лос-Анджелесі, проте до переїзду в Америку вона жила та навчалася в Італії. І хоча Віра Брежнєва рідко бачиться зі старшою донькою, вони підтримують теплі довірливі стосунки, про що співачка не раз розповідала в інтерв’ю.

Фото: https://www.instagram.com/sonyaxkiperman/

Молодша дочка Брежнєвої — Сара

Дочку Сару Віра Брежнєва народила у шлюбі із Михайлом Кіперманом. Пізніше артистка з ним розлучилася. Зараз молодшій дочці співачки Сарі 14 років, але виглядає вона явно старше. Дівчина живе у Женеві в Швейцарії та мріє вступити до престижного університету, де вивчатиме моду та дизайн інтер’єру.

Більше того, ще 2022 року Сара відкрила свою студію дизайну інтер’єру в Женеві. Також вона займається моделінгом, часто бере участь у рекламних фотосесіях та багато подорожує. Як розповідала дівчина у своїх інстаграм-сторіс, вона захоплюється не лише дизайном, а й кулінарією, шахами, шопінгом і дуже любить піші прогулянки.

Фото: https://www.instagram.com/sswlvix/
Фото: https://www.instagram.com/sswlvix/

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає син Каті Осадчої від першого шлюбу. Скільки йому років та чому він не на фронті.