"Мені вистачає": Злата Огневич зізналася, скільки заробляє під час війни

Читать на русском
Автор
Злата Огневич розповіла про доходи Новина оновлена 11 липня 2024, 08:26
Злата Огневич розповіла про доходи. Фото https://www.instagram.com/zlata.ognevich/

Артистка розповіла, що регулярно донатить, щоби прискорити нашу перемогу

Відома українська співачка Злата Огневич, яка розповіла про нелегке дитинство у Криму, відкрито зізналася, скільки заробляє під час війни. Артистка зізналася, що на даний момент їй вистачає на життя і на те, щоб допомагати Україні прискорити перемогу.

В інтерв’ю виданню "Фокус" Злата Огнєвіч розповіла, від чого зараз залежать її доходи. Також співачка відкрила завісу особистого життя, відповівши, чи вільне зараз її серце.

Скільки заробляє Злата Огневич

Популярна виконавиця заявила, що сума її доходів залежить, звичайно ж, від концертної, рекламної та блогерської діяльності. Наразі основний заробіток їй приносить монетизації власного контенту, це і соціальні мережі, і перегляди відеороликів на YouTube, і прослуховування композицій на різних майданчиках.

Злата Огневич зізналася, що за місяць заробляє понад дві тисячі доларів і цього їй вистачає на життя, а також на те, щоб регулярно донатити українським військовим, прискорюючи тим самим перемогу нашої країни у боротьбі з російським агресором.

Чи перебуває Злата Огневич у стосунках

Співачка, яка раніше була головною героїнею романтичного шоу "Холостячка", зізналася, що завдяки проєкту набула цінного досвіду, вона познайомилася із собою справжньою. Вона стала усвідомленішою, і щоб опрацювати всі свої психологічні травми, болючий досвід у стосунках, вона звернулася за допомогою до психотерапевта.

Злата Огневич не стала відповідати, чи вільне зараз її серце, співачка лише зазначила, що коли настане час, вона обов’язково про це розповість. Зараз вона дотримується правила, що "щастя любить тишу".

"Телеграф" писав раніше, що Злата Огневич випустила саундтрек до фільму "Відьма Конотопа". Співачка заявила, що цей трек – справжня ода жіночої сили.