Іванка Трамп засвітила сукню від українського бренду: скільки вона коштує (фото)

Читать на русском
Автор
869
Іванка Трамп одягла сукню від українського бренду Новина оновлена 11 липня 2024, 09:33
Іванка Трамп одягла сукню від українського бренду. Фото Фото Getty Images

Іванка обрала сукню з цікавим акцентом

Багатьох закордонних артистів та всесвітньо відомих людей можна побачити у речах українських брендів. До цього списку приєдналася і дочка 45 президента США Іванка Трамп.

На своїй сторінці в Instagram американська підприємниця з’явилася у гарній світло-жовтій сукні від українського дизайнера Marianna Senchina. Вбрання відмінно підкреслило фігуру знаменитості.

Іванка Трамп з’явилася у сукні від українського бренду

Сукня, яку обрала дочка Дональда Трампа, називається First kiss. У ньому є цікаві акценти, а саме вирізи у формі серця в області талії та стегон, які прикрашені камінням.

На кадрі Іванка Трамп дивиться у вікно, насолоджуючись гарним краєвидом. Волосся знаменитості розпущене. Свій look вона доповнила виразним макіяжем та сережками-пусетами з камінням.

На сайті Marianna Senchina вбрання, в якому засвітилася Іванка Трамп, коштує 24 084 гривні (зі знижкою), це близько 550 євро. Сукня лимонного кольору виглядає дуже елегантно та ефектно.

"Телеграф" повідомляв раніше, що багато світових знаменитостей мають у своєму гардеробі речі від українських дизайнерів. Нещодавно зірка серіалу "Бріджертони" Нікола Кохлан побачила світ у капелюсі від українського дизайнера Ruslan Baginskiy.