У США загадково помер зірковий актор із серіалу "Альф": йому було лише 46 років

Читать на русском
Автор
717
Помер Бенджі Грегорі - актор із серіалу "Альф" Новина оновлена 11 липня 2024, 10:16
Помер Бенджі Грегорі - актор із серіалу "Альф". Фото Колаж "Телеграфу"

Відійшла у вічність зірка 80-х

Сьогодні, 11 липня, стало відомо про смерть популярного американського актора Бенджі Грегорі. Він прославився завдяки ролі Браяна Таннера у відомому серіалі "Альф". Чоловіку було лише 46 років.

Сестра Бенджі, Ребекка розповіла виданню TMZ, що востаннє він поїхав до банку по справах. Натомість у паркінгу чоловіка знайшли вже мертвим. Поки немає офіційної причини смерті. Однак ймовірно, Грегорі помер у авто від теплового удару.

Повідомляється, що нещасний випадок трапився ще 13 червня, у місті Пеорія у штаті Аризона. Разом із Бенджі загинув його собака Ганс.

Бенджі Грегорі та його собака Ганс
Бенджі Грегорі та його собака Ганс, Фото: Інстаграм Бенджі Грегорі

Як розповіла сестра Ребекка, актор мав депресію, біполярний розлад особистості та розлад сну. Він міг не спати кілька ночей підряд. Припускається, що чоловік міг задрімати у авто саме від недосипання.

Чим відомий Бенджі Грегорі

Грегорі почав свою кар'єру у 80-х, ще будучи дитиною. Його можна було побачити у фільмах "Острів Фантазій" (1978), "Команда А" (1983), "Ті-Джей Гукер" (1982), "Дивовижні історії" (1985), "Сутінкова зона" (1985) і "Містер Буджеді" (1986). Крім того, Бенджі з'являвся у стрічці "Джек-стрибунець".

Але знаковою стала роль Браяна Таннера у популярному серіалі "Альф". Це й зробило його всесвітньо відомим.

Через певний час Бенджі Грегорі залишив акторську кар'єру. Він почав навчатися у коледжі Академії Мистецтв у Сан-Франциско. А згодом Грегорі повністю змінив вид діяльності і почав служити у Військово-морських силах США. У 2005 році чоловіка звільнили за станом здоров'я.

Раніше "Телеграф" писав про смерть продюсера "Аватару" і "Титаніку" Джона Ландау. Він співпрацював з авторитетним режисером Джеймсом Кемероном.