Опальна Анна Алхім теж втомилася від війни: блогерка записала відео за методичками про "мир" після удару по "Охматдиту"

Читать на русском
Автор
777
Анна Алхім оскандалися також захистом російської мови та російської музики Новина оновлена 11 липня 2024, 12:54
Анна Алхім оскандалися також захистом російської мови та російської музики. Фото Колаж "Телеграф"

Скандальна блогерка записала нове відео після масштабної ракетної атаки

У понеділок, 8 липня, Росія влаштувала масштабну ракетну атаку по українських містах. Однією з цілей ворожої атаки стала дитяча лікарня "Охматдит" і її руйнація найбільше шокувала українців, а кадри наслідків удару розлетілися по всьому світу. Після цього в мережі почали з’являтися відео від різних українських блогерів, які записані, ніби одною за методичкою "про мир", переговори та припинення війни. До цих "втомлених від війни" блогерів приєдналася і опальна Анна Алхім.

Скандальна блогерка Алхім, яка продовжує говорити російською мовою та слухати російську музику, адже "какая разница", висловилася у стилі інших блогерів. За словами інфлюенсерки, їй дуже шкода нашу країну та наших людей, від яких нічого не залишиться, якщо війна продовжиться.

"Ваше "не пробачимо", "переможемо" — це все так за*бало, думаю, не одну мене. "Переможемо" — це коли? Це коли ви нап**дите вже купу грошей, коли вже нічого не залишиться від країни, не залишиться людей, дітей, військових, нікого не залишиться, тоді ви "не пробачите", — висловилася Алхім.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика!

Як розповідав "Телеграф", відразу після удару по "Охматдиту" свою дуже схожу одна на одну думку про переговори та припинення війни висловили українські блогери. Серед них відзначилися інфлюенсери з багатотисячною та мільйонною аудиторією, такі як Олександр Волошин, Юлія Верба, Владислава Роговенко, Міла Бараєва, Настя Умко, Роман Свечкоренко та інші. Тепер до них приєдналася й скандальна Анна Алхім.

Крім того, подібні наративи про мир висловили деякі проросійські депутати — Євген Шевченко та Артем Дмитрук. У своїх соцмережах вони після удару по "Охматдиту" закликали припинити війну з Росією.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Осадча, Клопотенко, Каменських та інші українські зірки відреагували на атаку по "Охматдиту".