Йому приписували роман із Мішиною: відомий хореограф поділився найважливішою подією в житті (відео)

Читать на русском
Автор
618
Колись хореографу приписували роман із актрисою Ксенією Мішиною. Новина оновлена 11 липня 2024, 13:43
Колись хореографу приписували роман із актрисою Ксенією Мішиною.. Фото https://www.instagram.com/kot_jenya/

Зіркові колеги відразу почали вітати хореографа з поповненням

Відомий український хореограф Євген Кот, який у 2019 році переміг у "Танцях із зірками" разом із актрисою Ксенією Мішиною, вперше став батьком. Зворушливі кадри з дружиною Наталією Татарінцевою зірковий татко розмістив у своєму Instagram.

У чорно-білому ролику, який показав Євген Кот, він ніжиться з дружиною Наталією, яка тримає на руках новонароджену донечку. Хореограф повідомив, що їхня дитина народилася в середу, 10 липня.

"Наша принцеса народилася 10.07.24 о 12.12. Наше перше сімейне відео" – поділився Кот.

Відомо, що вагітність та народження дитини стало довгоочікуваною подією у родині Кота і Татарінцевої. Пара багато років намагалася завести дитину, але в них нічого не виходило. Проте, під час війни хореограф і його дружина все ж таки порадували шанувальників спочатку новиною про вагітність, а тепер про народження доньки.

Вітають зіркових батьків у коментарях під відео не лише звичайні користувачі, а й зірки шоу-бізнесу. Так, теплі слова новоспеченим батькам вже написали балерина Катерина Кухар, телеведучий Григорій Решетник, хореограф Ілона Гвоздьова, співачки Віра Кекелія та Тоня Матвієнко.

Кіт став батьком

Зазначимо, що під час "Танців із зірками" Євгену Коту часто приписували роман із актрисою Ксенією Мішиною, з якою він виходив на паркет. Особливо ці чутки підігрів той факт, що хореограф та актриса цілувалися на паркеті під час одного із танцювальних номерів. Проте все це так і залишилося чутками, і тепер Євген Кот став батьком дочки, яку народила йому дружина Наталія Татарінцева.

Кіт і Мішина поцілунок
Поцілунок Кота та Мишиної на паркеті "Танців із зірками"

Раніше "Телеграф" розповідав, що дружина хореографа Жені Кота вагітна. Як вона змінилася за дев’ять місяців і як виглядала перед пологами.