"Дуже боюся зброї": Полякова відвідала позиції ЗСУ та показала майстер-клас зі збирання автомата (відео)

Читать на русском
Автор
Полякова показала, як зібрала автомат Новина оновлена 11 липня 2024, 13:57
Полякова показала, як зібрала автомат. Фото info-one.ua

Артистка поспілкувалася з військовими та влаштувала між ними змагання

Відома українська співачка Оля Полякова, яка потрапила в скандал після концерту в Житомирі, вирушила на позиції 93-ї бригади "Холодний Яр". Там артистка поспілкувалася з військовослужбовцями та показала, як уміє збирати автомат.

Все це можна побачити у новому шоу знаменитості під назвою "Польова кухня". Оля розповіла, як ставиться до зброї та продемонструвала невеликий майстер-клас.

Полякова показала, як збирає автомат

Перед українською артисткою поставили стіл із білою скатертиною та принесли автомат Калашнікова. Полякова відразу зізналася, що дуже боїться зброї, на що військовослужбовець відповів їй, що страх перед зброєю зникає, коли вмієш нею користуватися.

Оля Полякова
Оля Полякова показала майстер-клас зі збирання зброї

Перед артисткою провели неповне розбирання автомата, розповівши, що й у якій послідовності слід від’єднувати. Військовослужбовець зазначив, що розбирання зброї потрібно періодично виконувати, щоб її почистити та усунути затримки. Полякова уважно стежила за діями військового та з невеликою допомогою швидко впоралася зі своїм завданням, зібравши автомат назад.

Оля Полякова
Оля Полякова зібрала автомат

Артистка висловила сподівання, що ці навички їй у майбутньому не знадобляться, але загалом отримала задоволення від процесу. Після майстер-класу Ольга подякувала бійцям 93-ї бригади "Холодний Яр" за прийом та заспівала для них свої хіти.

"Телеграф" повідомляв раніше, що українська артистка Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки. Артистка показала себе у формі зі зброєю.