"Я ще такого не бачив": популярний блогер Лебіга зіткнувся з лисицею-злодійкою на пляжі в Одесі (відео)

Читать на русском
Автор
Міша Лебіга з’їздив на море у справах
Міша Лебіга з’їздив на море у справах. Фото Колаж pixabay/instagram.com/misha_lebiga

Пухнасту хитрюгу стример зустрів прямо на пляжі

Популярний український стример та блогер Міша Лебіга, який у травні взяв участь у змаганні Kings World Cup, відзняв несподівану зустріч із лисицею. Хитру тваринку 26-річний хлопець зустрів просто на березі Чорного моря.

Лисицю-злодійку Лебіга зафільмував на камеру телефону на одеському пляжі. "Сх**лі тут по місту лисиці лазять?", — запитав Михайло.

Хлопець зумів підпустити до себе руду худеньку тварину і підгодувати шашликом. Пізніше блогер зафільмував, як ця ж лисиця взяла і вкрала у товариша Лебіги червоні капці. "Одеса, бл***, що у вас тут проісходить?", — засміявся стрімер.

Увага, на відео є ненормативна лексика! (18+)

В Одесу блогер приїхав, щоб забрати машину для поїздки до прифронтової зони. Михайло не вперше робить стрими, на яких збирає багато донатів на допомогу ЗСУ. Наприклад, у квітні Лебіга разом із Надією Дорофєєвою провів благодійний стрим, на якому зібрав понад 6 млн грн. Кошти, зібрані під час трансляції, були поділені між "Азовом" та постраждалими під час удару по Чернігову 17 квітня.

Раніше "Телеграф" розповідав про походження родових імен найвідоміших блогерів-чоловіків України. Не оминули й походження прізвища Михайла Лебіги.