"Я все життя хотіла схуднути": Раміна Есхакзай показала дитячі фото і зізналася, як її буліли

Читати російською
Автор
Новина оновлена 11 липня 2024, 17:11

Інтерв’юер поділилася своїми комплексами через зайву вагу

Популярна українська блогерка та інтерв’юер Раміна Есхакзай, яка нещодавно заступилася за військового, на якого напали охоронці нардепа Тищенка, зізналася, що у дитинстві та юності мала комплекси через свою вагу. У новому відео на своєму ютуб-каналі дівчина навіть показала архівні фото та зізналася, що все життя хотіла схуднути.

У рамках бесіди з нутриціологом Катериною Крупкіною Раміна зізналася, що всі її комплекси зароджувалися ще в дитинстві та насаджувалися не лише сусідами чи знайомими, а й батьками. Так, наприклад, і її мама мала комплекси через вагу, які підживлював своїми висловлюваннями батько, і, відповідно, це мало вплив і на саму Раміну.

"Мама завжди комплексувала. Я не пам’ятаю у своєму житті, коли я б не думала про вагу, коли б я не худнула. Я дивлюся на свої фотки, і я бачу, що я худенька була, але мені постійно було щось не так", — поділилася Есхакзай.

За словами блогерки, все це сформувалося в дитинстві та в юності, коли вона чула від батьків або від сусідок буллінг у вигляді невтішних коментарів про її фігуру чи вагу. Раміна згадала, що у дитинстві завжди мріяла бути на сцені, бути публічною та виглядати як зірки тих часів, на кшталт Вікторія Бекхем чи Кейт Мосс.

"Я все життя хотіла схуднути. Для мене хороше життя, щасливе життя — це худе тіло, ось це волосся таке довге і розвівається, ідеально рівна шкіра", — розповіла Раміна про свої колишні уявлення про гарне життя. Однак зараз, після роботи з психотерапевтом, вона змінила ставлення до свого тіла та ваги.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Осадча, Клопотенко, Раміна та інші зірки відреагували на атаку по "Охматдиту".