Бабуся у 34 роки і три шлюби: як зараз виглядає зірка 80-х Вупі Голдберг (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 11 липня 2024, 19:06

Зовсім не скажеш, що сьогодні актрисі 68 років

Колишня гримерка у морзі, американська актриса Вупі Голдберг, відома українцям за фільмами "Барва пурпурова" (1985), "Привид" (1990) і "Дій, сестро" (1992), є однією з найяскравіших голлівудських зірок 1980-1990-х років. Вона має у своєму арсеналі нагороди "Оскар", "Ґреммі", "Еммі" та "Тоні", два "Золоті глобуси", BAFTA та особисту зірку на Алеї слави. Це приголомшлива жінка, яка зуміла досягти оглушливого успіху, якому можна лише позаздрити.

Наразі Вупі 68 років, але на свій вік знаменитість зовсім не виглядає. Її ще можна сплутати з тією молоденькою шарлатанкою-екстрасенсом, яка допомогла привиду Патріку Свейзі відчути кохання Демі Мур.

Нещодавно актриса прийшла на шоу Сета Майєрса, де розповіла про свої майбутні творчі плани. Голдберг залишається активним трудягою і не збирається сидіти на пенсії.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Особисте життя Вупі Голдберг

Зірка у своєму житті була одружена тричі: за Елвіном Мартіном, батьком її єдиної дочки Олександри, яка народилася 1974-го; два роки за фотографом Девідом Кассеном і лише рік за бізнесменом Майклом Трахтенбергом. Свого часу знаменитості приписували романи із секс-символами Голлівуду: Френком Ланджеллом, Тедом Денсоном, Тімоті Далтоном (на хвилинку, сам Джеймс Бонд!), Едді Голденом.

Фото: Getty Images

У 16 років Олександра вперше стала матір’ю, таким чином Вупі набула статусу бабусі в 34 роки. Усього в актриси налічується троє онуків.

Вупі з дочкою Олександрою Мартін. Фото: Getty Images

Раніше ми писали, як змінилася актриса Сара Джессіка Паркер. Зірка "Сексу і міста" все така ж трудяга.