Завжди в моді: Меган Маркл показала карколомний образ у білій сукні (фото)

Читать на русском
Автор
591
Принц Гаррі та Меган Маркл відвідали церемонію нагородження премії ESPYS 2024 Новина оновлена 12 липня 2024, 10:04
Принц Гаррі та Меган Маркл відвідали церемонію нагородження премії ESPYS 2024. Фото Getty Images

Елегантне вбрання від Oscar de la Renta додало скандальній дружині принца Гаррі нотку легкості

Молодший син 75-річного короля Великої Британії принц Гаррі, попри критику американців, все ж таки отримав нагороду, яка має ім’я загиблого американського військового Пета Тіллмана. І хоча принц сьогодні практично не має жодного відношення до своєї монаршої родини в Англії, чоловіка нагородили на знак визнання його служби у британських збройних силах та роботи з Invictus Games. Підтримала на церемонії нагородження ESPYS 2024 його скандальна дружина Меган Маркл.

На захід 42-річна колишня актриса одягла білу сукню-халтер від Oscar de la Renta, зшиту на замовлення, у парі з чорними босоніжками з ремінцями. Силует елегантного вбрання був без спинки та з падолом, що спадає до підлоги.

Також Меган заколола волосся назад у низький пучок і зробила проділ посередині. Вона доповнила цю приголомшливу сукню білого кольору, який у тренді влітку 2024, діамантовими сережками, простим срібним браслетом і двома діамантовими обручками.

Принц Гаррі виглядав вишукано у класичному чорному костюмі, білій сорочці з коміром та чорній краватці. Пара багато фотографувалася та спілкувалася з близькою подругою Меган, тенісисткою Сереною Вільямс. Цього вечора спортсменка була ведучою події.

принц гаррі меган маркл
Фото: Getty Images
меган маркл принц гаррі серена Вільямс
Фото: Getty Images

Раніше повідомлялося, що Серена Вільямс постала в корсеті. Він підкреслив образ знаменитості та її повітряну сукню довжини міді.