Чи витримає вона – покаже час: з яким тиском зіткнулася Кейт Міддлтон на фоні боротьби з раком

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 липня 2024, 21:46

Зараз Вільям та Кейт є "стовпами, на яких будується майбутнє монархії"

Дружина спадкоємця британського престолу Кейт Міддлтон, яка минулого місяця вперше за півроку вийшла у світ, на тлі своєї боротьби з онкологічним захворюванням, стикається з тиском. Разом із принцом Вільямом вони повинні зберігати непохитний образ королівської величі та стійкості, попри особисті труднощі.

Про це повідомив королівський біограф Крістофер Андерсон, повідомляє Marca. Він зазначив, що могутній дім Віндзорів трохи похитнувся, тому на Вільямі та Кейт лежить відповідальність зберегти бездоганний імідж королівської родини.

На Кейт Міддлтон і принца Вільяма чинять тиск

Крістофер Андерсон зазначив, що зараз Вільям і Кейт є найулюбленішими членами королівської родини, їх вважають "стовпами, на яких будується майбутнє монархії", і якщо хтось із них почне хитатися, то все може впасти. Зараз принцеса Уельська найбільш уразлива і ґрунт під її ногами змінюється, лише час покаже, чи зможе вона вистояти.

За словами Андерсена, нинішнє покоління королівських осіб, зокрема принц Вільям і Кейт Міддлтон, перебуває під величезним тиском, адже вони мають підтримувати міцний суспільний імідж. Вимога очевидна: їм не можна показувати слабкість перед критикою, витоками інформації та особистими труднощами, включаючи хворобу Кейт.

І поки їм це вдається, адже попри боротьбу з раком та проходження хіміотерапії, Кейт залишається відданою своїм королівським обов’язкам. Вона відверто ділиться своїм станом, визнаючи, що в неї бувають "хороші та погані дні" і що вона сповнена рішучості рухатися тільки вперед і не здаватися.

Раніше "Телеграф" розповідав, які образи носила Кейт Міддлтон за рік до оголошення важкої хвороби. Вона є справжньою іконою стилю.