Ексучасниця "Від пацанки до панянки" продемонструвала стильний жіночий лук (відео)

Читать на русском
Автор
1444
Раміна Кожевнікова знімалася в другому сезоні "Від пацанки до панянки" Новина оновлена 13 липня 2024, 09:50
Раміна Кожевнікова знімалася в другому сезоні "Від пацанки до панянки". Фото Колаж Телеграфу

Дівчина мала розкішний вигляд

Колишня учасниця відомого на всю країну телепроєкту "Від пацанки до панянки" здивувала ніжним та стильним літнім образом. Дівчина змінилася до невпізнаваності і продемонструвала жіночний лук.

Раміна Кожевнікова показала, як стилізувати атласну спідницю цього літа, а також розповіла про вартість свого образу відомому блогеру Ніколасу Кармі. Відео він оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

Для прогулянки Львовом дівчина обрала атласну спідницю чорного кольору і короткий топ на тонких бретелях. Свій лук доповнила кросівками з трендовим леопардовим принтом і солом’яним капелюхом, який ідеально вписався в образ. Для літнього аутфіту ексучасниця "Від пацанки до панянки" з аксесуарів обрала сонцезахисні окуляри і сумку коричневого кольору з золотистим оздобленням. Також Раміна вдягла каблучку "зігнутий цвях", яка схожа на прикрасу від Cartier, однак відразу зізналася, що вона неоригінальна.

Раміна Кожевнікова
Фото: instagram.com/ramina_koj

Загальна вартість образу дівчини — близько 12 тис. гривень. Раміна Кожевнікова також зізналася, що її кросівки — теж репліка відомого бренду Adidas. Дівчина не бачить сенсу переплачувати і купувати брендові речі та прикраси, бо за її словами, якість в них однакова.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Анна Трінчер показалася у приталеній сукні яскравого кольору. Співачка мала розкішний вигляд і чудово позувала на камеру.