"Як все заї**ло": MamaRika, яка мало не розійшлася з чоловіком, показала заплакане обличчя (фото)

Читать на русском
Автор
7833
MamaRika поскаржилася на погані події в житті Новина оновлена 13 липня 2024, 12:05
MamaRika поскаржилася на погані події в житті. Фото instagram.com/mamarika_official/

35-річна зірка зірвалася

Відома українська виконавиця MamaRika (справжнє імя Анастасія Кочетова) поскаржилася не неприємності в житті та показала заплакане обличчя. Зірку, яка у квітні 2024 року повідомила про кризу у шлюбі з коміком Сергієм Середою, довели останні події.

Нову світлину 35-річна співачка виклала у сторіс Інстаграму. Артистка зазначила, що її спустошує ситуація навколо і забирає всі останні сили. Які події так засмутили виконавицю — MamaRika зможе розповісти пізніше.

"Мене вчора зірвало. нічого кардинального — просто ряд ху**вих подій! все навколо спустошує і забирає останні сили. зберуся трохи і вийду до вас. б*я, як все заї**ло!", — у відчаї написала українська зірка.

мамаріка

Нагадаємо, що у квітні MamaRika показала відверту фотосесію, яку вона опублікувала у соцмережі після розповіді про дуже важкий період у своїй зірковій родині. За її словами, з чоловіком, українським коміком і ведучим Сергієм Середою, вона на межі розлучення.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що українська співачка MamaRika розповіла, що проходить дуже складний період трансформації та прийняття себе. Артистка додала, що рівень її самокритики досяг критичної точки.