Вона повернеться: хвора на рак Кейт Міддлтон з’явиться на Вімблдоні 2024, названа дата

Читати російською
Автор
Новина оновлена 13 липня 2024, 14:37

Цього року Кейт Міддлтон перебуватиме у королівській ложі

Кенсінгтонський палац підтвердив, що принцеса Кейт Міддлтон, яка останні пів року проходить "профілактичну хімієтерапію" через рак, зможе відвідати фінал Вімблдона, попри її усунення від публічних обов’язків.

Про це повідомляє видання people. 42-річна герцогиня Уельська візьме участь у фіналі чоловічого одиночного розряду на Вімблдоні у неділю, 14 липня.

Зазначається, що у рамках знаменитого тенісного турніру Кейт не зможе бути присутньою на церемонії нагородження чемпіонки серед жінок у суботу, 13 липня, який відбудеться у Всеанглійському клубі лаун-тенісу та крокету у Лондоні.

Дружина принца Вільяма з’являлася на Вімблдоні майже щороку з моменту весілля і традиційно вручала нагороду переможцю у ролі покровительки Всеанглійського клубу. Вона з’явилася на публіці з королівською сім’єю лише один раз у 2024 році, оскільки продовжує лікування від раку переважно далеко від очей громадськості.

Раніше повідомлялося, що у разі появи Кейт Міддлтон на Вімблдоні 2024, вона буде без компанії свого чоловіка. Принц Вільям планує відвідати Німеччину, де відбувається чемпіонат з футболу Євро 2024.