Додайте образу яскравості: Ксенія Мішина засвітила стильний манікюр (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 13 липня 2024, 17:52

Цей відтінок дуже ніжний і доповнить будь-який look

Влітку в манікюрі переважають яскраві кольори, тому що вони чудово підкреслюють засмагу та створюють святковий настрій. Соковиті відтінки привертають увагу та додають образу свіжості та енергії. Якщо хочете простий, але при цьому стильний дизайн, підгляньте ідею в актриси Ксенії Мішиної.

"Телеграф" повідомляє, що українська знаменитість найчастіше обирати спокійні та нейтральні відтінки манікюру, але якщо ви хочете додати образу трохи яскравості, наслідуйте її приклад і віддайте перевагу ніжно-рожевому кольору нігтиків. Він дуже жіночний і підійде під будь-яке вбрання.

Який манікюр вибрати влітку

Саме ніжно-рожевий колір, не "кричущий", популярний влітку завдяки своїй універсальності та свіжості. Він поєднує в собі елегантність та простоту, що робить його ідеальним вибором для кожної модниці.

Модні ідеї манікюру на літо

Ніжно-рожевий відтінок чудово підкреслює засмагу, створюючи гарний контраст із теплими відтінками шкіри. Незалежно від форми нігтів – квадратної, овальної або мигдалеподібної – такий жіночний колір завжди виглядатиме стильно та доглянуто.

Стильний манікюр від Ксенії Мішиної

"Телеграф" повідомляв раніше, які дизайни манікюру обирають такі голлівудські красуні як Джессіка Альба та Аріана Гранде. Знаменитості віддають перевагу класиці.