Друга поява на публіці після заяви про рак: Кейт Міддлтон відвідала Вімблдонський турнір (фото)

Читать на русском
Автор
2035
Кейт Міддлтон на Вімблдоні 14 липня 2024
Кейт Міддлтон на Вімблдоні 14 липня 2024. Фото Getty Images

Принцеса уельська має гарний вигляд

Герцогиня Уельська Кейт Міддлтон з’явилася на публіці вдруге за пів року. За час лікування від раку та проходження хіміотерапії, Її величність разом із родиною збиралися на балконі Букінгемського палацу на честь параду Trooping the Color минулого місяця. Цього разу Кейт Міддлтон прибула на тенісний турнір Вімблдон.

Цієї неділі, 14 липня, проходить фінал Вімблдонського турніру. На церемонії нагородження чемпіонки серед жінок Кейт Міддлтон не була присутня. Однак відвідала фінал разом із донькою, принцесою Шарлоттою. Принц Вільям Вімблдон не відвідав.

Кейт Міддлтон сфотографували у королівській ложі. Принцеса Уельська мило махає рукою і посміхається. Останні пів року Її величність проходить хіміотерапію. Однак судячи зі світлин, принцеса Кейт має гарний та "свіжий" вигляд.

Кейт Міддлтон
Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон
Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон і Шарлотта
Фото: Getty Images

Для Вімблдонського турніру герцогиня Уельська обрала сукню трендового фіолетового кольору з верхом "на запах". Золоті прикраси чудово доповнили її образ, а бежева сумочка гарно поєднувалася з кольором сукні.

Кейт Міддлтон
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Кейт Міддлтон з’явилася без чоловіка на Вімблдоні, бо принц Вільям відправився до Німеччини, де проходить чемпіонат з футболу "Євро-2024".