Для спеки ідеально: Дорофєєва показала стильний літній лук, яка може повторити кожна (фото)

Читать на русском
Автор
6677
Надя Дорофєєва стала прикладом для багатьох модниць Новина оновлена 15 липня 2024, 10:30
Надя Дорофєєва стала прикладом для багатьох модниць. Фото https://www.instagram.com/nadyadorofeeva/

У такому образі буде легше переносити спеку

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно у сексуальній сукні "запалила" в новому кліпі, є справжньою іконою стилю в українському шоу-бізнесі. Багато модниць рівняються на співачку, адже у неї прекрасне почуття стилю.

Так, днями Надя Дорофєєва продемонструвала черговий модний лук, який чудово підійде для спекотного українського літа. У своєму Instagram артистка опублікувала фото з подорожі на тлі соняшникового поля і показала, як можна вдягатися влітку.

Так, зірка позувала на фото у широких чорних шортах-спідниці та вільній білій сорочці, під якою у неї був оливковий ліфчик-бікіні. На деяких фото видно, що співачка зав’язувала сорочку на животі, але лишала відкритим декольте. Для спекотної погоди такий образ підходить просто ідеально, до того ж, біла сорочка може захистити від сонячних опіків. А такий образ легко повторити кожній модниці, до того ж білий та оливковий відтінки зараз на піку трендів.

Надя Дорофєєва стиль

У підписі до публікації Надя Дорофєєва поділилася подробицями своєї подорожі: "Згадуючи дитинство в різних інтервʼю, я багато разів розповідала про село Веселий Кут, і про наші поїздки туди кожного літа всією сімʼєю. Це були дуже щасливі часи, коли ми всі були разом. Останній час я дуже ностальгувала і якось сильно тягнуло туди. І от…".

Раніше "Телеграф" розповідав, що Надя Дорофєєва показала обличчя зблизька без макіяжу. Вона позувала для фото у білій майці та з хвостиком.