Як виглядає єдина невістка Софії Ротару, скільки їй років і що вона каже про війну в Україні (фото)

Читать на русском
Автор
3668
Софія Ротару разом із сином живуть в особняку під Києвом Новина оновлена 15 липня 2024, 15:27
Софія Ротару разом із сином живуть в особняку під Києвом. Фото Колаж "Телеграф"

Як виявилось, Світлана Євдокименко народилася в РФ, проте є громадянкою України

Софія Ротару — легендарна українська співачка, яка до війни багато виступала в Росії, після повномасштабного вторгнення підтримала Україну. У шлюбі з Народним артистом України Анатолієм Євдокименком співачка народила єдиного сина Руслана. "Телеграф" писав, що Руслан Євдокименко показав рідкісне архівне фото із покійним батьком. Син Софії Ротару в 1994 році одружився з дівчиною Світланою, яка швидко полюбилася в сім’ї легендарної артистки і стала її частиною. У шлюбі Руслана та Світлани Євдокименко народилося двоє дітей – Анатолій та Софія.

"Телеграф" вирішив з'ясувати, як виглядає єдина невістка Софії Ротару, скільки їй зараз років і що вона каже про війну в Україні.

Ротару, Євдокименко

Світлана Євдокименко — що про неї відомо

Відомо, що Світлана Євдокименко народилася у російському Ставропольському краї, проте є громадянкою України. Як вона сама себе називає — "Козачка з корінням з Вінниці". У 1994 році вона стала дружиною Руслана Євдокименка і того ж року народила сина Анатолія. Пізніше, 2001 року в сім’ї народилася дівчинка, яку назвали на честь бабусі Сонею.

Світлана Євдокименко

Також відомо, що до війни в Україні, коли Софія Ротару ще активно виступала на сцені, невістка Світлана була її концертним менеджером. Як зізнавалася співачка, вона швидко налагодила теплі стосунки із дружиною свого єдиного сина. І гарні сімейні фото у соцмережах співачки, її сина, невістки та онуків, тому підтвердження.

У березні 2024 року Світлана Євдокименко відзначила ювілей – їй виповнилося 50 років. У соцмережах вона отримала теплі привітання і від дітей, і від коханого чоловіка, і від зіркової свекрухи.

Світлана Євдокименко

Що говорить про війну Світлана Євдокименко

Повномасштабне вторгнення РФ в Україну 24 лютого 2022 року Світлана Євдокименко зустріла у себе вдома у Києві. Про це вона розповіла у єдиному пості в Instagram, який стосується теми війни та датується 28 лютого 2022 року. До речі, фотоблог після початку повномасштабної війни Світлана веде не так активно, як раніше. При цьому вона все рідше показує особисті фото, а переважно публікує щось естетичне та нейтральне. Зазначимо, що на сторінці невістки Ротару зібралася чимала аудиторія — 17,5 тисяч підписників.

Де зараз живе Світлана Євдокименко — разом із чоловіком та свекрухою у заміському особняку під Києвом, чи з дітьми за кордоном — не відомо. До речі, сина Світлани Анатолія раніше спіймали під час спроби незаконного перетину кордону України разом із батьком Русланом Євдокименко. І якщо зараз останній перебуває в Україні, то Анатолію все ж вдалося виїхати до Європи. А ось єдина онука Софії Ротару Соня Євдокименко будує кар’єру та особисте життя в Америці.

Софія Ротару, син, невістка, онука

Раніше "Телеграф" розповідав, що онука Софії Ротару показала ніжне фото із бойфрендом-мільярдером. Дівчина позувала у вишиванці поряд із коханим.