Стартували знімання проєкту "Холостяк": що відомо про головного героя (фото)

Читать на русском
Автор
1145
Знімання нового сезону "Холостяка" розпочато Новина оновлена 16 липня 2024, 11:29
Знімання нового сезону "Холостяка" розпочато. Фото Інстаграм Олександра Будька

Проєкт транслюватимуть зовсім скоро

Популярне реаліті-шоу повертається на екрани після незначної паузи. Головним героєм став військовий і громадський діяч Олександр Будько, більш відомий як "Терен". Тепер творці повідомили про старт знімань романтичного проєкту.

На сторінці "Холостяка" в інстаграмі з'явилося перше фото з нового сезону шоу. Це означає, що творці вже відзняли вечірку-знайомство. Олександр "Терен" постав на світлині у білій сорочці та чорному костюмі. А ведучий проєкту Григорій Решетнік — у гірчичному костюмі у смужку й також білій сорочці.

"3..2..1..Ну ви зрозуміли", — підписали фото організатори шоу.

Почалися знімання шоу "Холостяк"

Романтичне реаліті "Холостяк" глядачі зможуть побачити вже цієї осені. Однак поки немає точної дати.

Раніше Олександр розповідав, що шукатиме на проєкті щиру дівчину, яка прийшла будувати стосунки, а не робити собі піар. Також для "Терена" важливо, щоб у нього та дівчини були спільні цінності, а ще свідома національна позиція.

Хто такий Олександр "Терен" Будько

Відомо, що Олександр Будько працював до війни баристою. А після початку повномасштабного вторгнення став на захист країни. Згодом його призначили командиром 49 окремого стрілецького батальйону "Карпатська Січ".

Вступаючи у бій на Ізюмському напрямку, хлопець втратив ноги. Після цього проходив тривалу реабілітацію та став на протези. Згодом вступив до національної збірної Invictus Games, до якої входять поранені ветерани.

Олександр "Терен" Будько
Олександр "Терен" Будько, Фото: Інстаграм Олександра Будька

У жовтні 2023 року "Терен" випустив автобіографічну книгу "Історія впертого чоловіка". Там він описав, як намагався потрапити в ЗСУ, якою була війна для нього та як отримав складне поранення в 2022. Згодом хлопець долучився до створення прикрас ручної роботи "Цвіт Терену", а також колекції футболок "Залізні люди".

На початку 2024 року Олександр випустив власне шоу на Youtube "Відвал ніг, або All інклюзив". Разом з українськими знаменитостями ветеран тестує українські міста на безбар'єрність.

Раніше "Телеграф" писав, як Олександр "Терен" реагує на образливі коментарі у мережі. Він вважає, що проблема у відсутності критичного мислення.