У трендах цього літа: Роузі Гантінгтон-Вайтлі продемонструвала стильний манікюр (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 16 липня 2024, 16:47

Дружина Стетхема вражає своєю елегантністю

Супермодель і акторка Роузі Гантінгтон-Вайтлі активно веде соціальні мережі, де ділиться зі своїми читачами трендовими луками. Так, жінка продемонструвала, який манікюр обрала у липні цього року.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі поширила у інстаграмі світлини з відпочинку на Сардинії, що в Італії. У липні супермодель віддала перевагу однотонному покриттю молочного відтінку на довгих нігтях.

Білий та похідні від нього кольори є одним із гарячих трендів 2024 року. Тож модель вирішила підтримати класику, яка ніколи не вийде з моди.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі обрала молочний манікюр, Фото: Інстаграм Роузі Гантінгтон-Вайтлі

Елегантний манікюр Гантінгтон-Вайтлі обрала до вишуканої сукні на бретельках довжини максі. Вбрання силуету "рибка" підкреслило бездоганну фігуру супермоделі. А родзинкою луку стала об'ємна накидка-"хмаринка", довжиною у кілька метрів. Вона вдало доповнила аутфіт і зробила його цікавішим.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі мала розкішний лук, Фото: Інстаграм Роузі Гантінгтон-Вайтлі

Також Роузі мала легку літню зачіску, зібравши передні пасма. Неможливо було не помітити й об'ємні сережки з камінням у вигляді хрестів. Загалом ніжний образ підкреслив витонченість та природню красу моделі.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі одягла білу сукню, Фото: Інстаграм Роузі Гантінгтон-Вайтлі

Раніше "Телеграф" писав про те, який манікюр обрала в липні блогерка і модель Кім Кардаш'ян. Вона також зупинилась на класичному варіанті.