Відому акторку, чоловік якої на фронті, внесли в "Миротворець": що наговорила зірка (фото)

Читать на русском
Автор
795
Наталка Денисенко - в базі "Миротворець"
Наталка Денисенко - в базі "Миротворець". Фото instagram.com/natalka_denisenko

Акторку звинуватили в участі у актах гуманітарної агресії проти України

Популярна українську акторку Наталку Денисенко, яка нещодавно для фото поцілувалася з Антоніною Хижняк, внесли в базу "Миротворець" за неоднозначні заяви після удару про "Охматдиту".

Так, 8 липня, після цинічного потрапляння російською ракетою в дитячу лікарню "Охматдит" в Києві, акторка в соцмережах розчарувала підписників заявами про те, що треба наповнювати себе любов’ю, а не ненавистю в такі моменти.

Так, у базі "Миротворець" зазначено, що акторку внесено туди за "Участь у актах гуманітарної агресії проти України. Поширення російської пропаганди. Участь в інформаційно-психологічній спецоперації Росії (країна-агресор та терорист) проти України. Пособник російсько-фашистських загарбників та терористів. Замах на суверенітет та територіальну цілісність України". Про це повідомили на офіційному сайті.

Наталку Денисенко внесли в Миротворець
Фото: myrotvorets.center

Нагадаємо, що 8 липня, в день трагічної події для України, Наталка Денисенко написала допис. "Енергія агресії і прокльонів, ненависті, які піднімаються в нас, нас же і руйнують. Ми згадуємо про любов і єднання лише в критичних ситуаціях, а треба направляти туди свою увагу завжди. Любіть!"- заявила Наталка Денисенко.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Після хвилі критики в коментарях, акторка написала новий допис, в якому пояснила свої попередні висловлювання. "Моя позиція прозора та чітка ще з самого початку: росія – країна-терорист, яка має понести відповідальність за всі скоєні злочини. Перш за все в дописі було про любов та єднання, про те що варто направляти свої сили саме на найсвітліші почуття!" — зазначила Наталка Денисенко.

До слова, чоловік акторки, актор Андрій Федінчик, з початку повномасштабного вторгнення, воює за Україну на фронті. Наталка неодноразово зізнавалася, що сумує за коханим, адже вони бачаться край рідко.

Раніше "Телеграф" розповідав, що в базу "Миротворець" потрапили інші українські блогери — ексчоловік Анни Трінчер Олександр Волошин, Владислава Роговенко і Анастасія Умка. Їх звинувачують у "актах агресії проти України" і не тільки.