"Так, мені страшно": відомий шоумен Мухарський розповів, чому не піде воювати і як у нього справи із ТЦК

Читати російською
Автор

Актор зараз перебуває у Туреччині

Український актор і музикант Антін Мухарський зізнався, що йому страшно йти воювати. Однак шоумен зауважив, що в перші три дні війни вступив до тероборони і визначив для себе, що боїться йти на фронт.

Про це шоумен розповів в інтерв’ю для "5 каналу". Від березня Антін Мухарський перебуває у Туреччині і зізнається, що за цей час не оновив дані в ТЦК, що є обов'язковою процедурою для всіх військовозобов'язаних громадян України.

У Туреччину Мухарський поїхав з метою проведення туру. Зараз шоумен планує дати кілька концертів для українців, які перебувають в цій країні. Актор заявив, що перетинає кордон з Україною абсолютно легально.

"Багато запитань, як мені вдається їхати за кордон. Ну, по-перше, я ще діючий батько трьох неповнолітніх дітей, які перебувають на забезпеченні. Це раз. По-друге, поки що звернень (від ТЦК — Ред.) ніяких не було. Ми виїхали з України у березні, тому я ще не встиг оновити свої дані до ТЦК", — ділиться Антін Мухарський.

Водночас актор чесно зізнається, що воювати він боїться, але віддає шану тим, хто зараз нас захищає. Однак дані в ТЦК оновлювати не поспішає.

"Я не біжу, чесно скажу, я стрімголов в воєнкомат не біжу. Але якщо так трапиться (що йому доведеться воювати — ред.) — значить така доля", — ділиться музикант.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Слава Дьомін чесно відповів, чи боїться воювати. У червні інтерв’юер також зізнавався, що дані в ТЦК ще не оновив через великі черги.