Настя Каменських засвітила модний літній манікюр: як він виглядає (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 липня 2024, 11:40

Артистка надала перевагу класиці

Відома українська співачка Настя Каменських часто ділиться з шанувальниками своїми образами та лайфхаками з краси. Так, знаменитість вирішила продемонструвати фанам, який манікюр зробила в липні.

На нових фото у інстаграмі Каменських показала, що обрала класичний манікюр. Вона надала перевагу однотонному покриттю білого кольору на довгих нігтях квадратної форми. Саме білий колір є одним із найбільш популярних у манікюрі цього року. Таке спокійне покриття підійде до будь-якого одягу, тому є вдалим вибором.

Настя Каменських показала білий манікюр, Фото: Інстаграм Насті Каменських

На світлині Настя з'явилась у домашньому комфортному вбранні. Вона обрала коротку білу майку на бретельках, не одягаючи під неї бюстгальтер. А також співачка постала у спортивних мінішортах сірого кольору. Артистка зробила це фото у ванній кімнаті.

Настя Каменських показала себе в домашньому образі, Фото: Інстаграм Насті Каменських

Водночас Настя вирішила зарядити своїх шанувальників хорошим настроєм на день і зробила мотиваційний допис. Вона поділилась своїми ранковими ритуалами, серед яких — позитивні думки, правильний сніданок, фізична активність та догляд за собою.

Настя Каменських розповіла про свої ритуали

Зараз Настя Каменських проживає в Іспанії та випускає здебільшого іспаномовні треки. Періодично артистка приїжджає в Україну та дає тут концерти. Її крайня україномовна пісня — "Гріхи" разом із молодим виконавцем Ostrovskiy.

Раніше "Телеграф" розповідав про серіали від Netflix, які надихають Настю Каменських. Вона поділилась цікавою добіркою.