"Забуте за 20 років відчуття": Жадан розповів, на що витратив першу зарплату за службу в Нацгвардії

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 липня 2024, 12:05

Військовослужбовець зізнався, що з самого початку не планував залишати гроші собі

Відомий український письменник та музикант Сергій Жадан, який поповнив лави Нацгвардії та захищає нашу країну від російського агресора, отримав першу зарплату за службу в армії. Військовослужбовець розповів, на які цілі витратив кошти.

На своїй сторінці в Instagram Сергій Жадан зізнався, що першу військову зарплату вирішив не забирати собі, а віддати на потреби своєї бригади. Також музикант закликав українців підтримувати військовослужбовців.

Музикант наголосив, що згадав забуте за 20 років відчуття – отримання коштів від держави. Але свою зарплату Жадан з самого початку не планував забирати собі, він віддав гроші на патронатну службу 13-ї окремої бригади НГУ "Хартія", в якій проходить службу.

Сергій Жадан зазначив, що ці кошти спрямують на потреби сім’ям поранених бійців. Також музикант закликав усіх підтримувати нашу армію, бо вона творить історію.

Підписники українського письменника подякували йому за такий жест у коментарях: "Неймовірна ви людина. Приклад для всіх нас", "Сергію, ви мій герой!!! Ура Україні!!!, "Титан".

"Телеграф" писав раніше, що Сергій Жадан, а також його колега Євген Турчинов, які служать у 13-й бригаді НГУ "Хартія", випустили гімн для побратимів. Композиція була написана ще 2022 року.