У модному спортивному стилі: Тіна Кароль показала тренд літнього сезону 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
Тіна Кароль розуміється на модних трендах Новина оновлена 17 липня 2024, 15:57
Тіна Кароль розуміється на модних трендах. Фото instagram.com/tina_karol/

39-річна зірка похвалилася стрункою фігуркою

Українська виконавиця Тіна Кароль, яка любить розбурхати уяву своїх шанувальників глибоким декольте, цього разу приміряла спортивний образ, який у літньому сезоні 2024 року перебуває в актуальних модних трендах.

39-річна співачка, яка звикла одягатися в сексуальні сукні та робити яскравий макіяж, у середу, 17 липня, продемонструвала спортивний костюм. Ансамбль бордового кольору складали довгі штани з білим поясом та топ. Свій лук артистка доповнила білими кросівками із темними вкрапленнями на платформі та сонцезахисні окуляри. У вбранні зірка спромоглася підкреслити свою струнку, спортивну фігурку.

Кадри у спортивних речах Тіна Кароль опублікувала у сторіс Інстаграму. Зазначимо, що на зірку українського шоубізнесу підписано близько двох мільйонів користувачів соцмережі.

Тіна Кароль
Фото: instagram.com/tina_karol
тіна кароль у спортивному костюмі
Фото: instagram.com/tina_karol

Нещодавно українська виконавиця показалася у Карпатах. Кароль виклала фото, як насолоджується відпочинком на природі під ковдрою.

Раніше "Телеграф" розповідав, що українські зірки надихають до стильних експериментів. Наприклад, нещодавно співачка Світлана Тарабарова показала, як носити трендову білу сукню влітку 2024 року.