Багато хто про це не знає: стиліст зачісок Лесі Нікітюк поділився лайфхаком із сухим шампунем (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 липня 2024, 16:43

Михайло Прус багато років робить зачіски та укладки українським зіркам

Стиліст по зачісках зірок українського шоу-бізнесу, серед яких Леся Нікітюк, Надя Дорофєєва, Тіна Кароль та інші, Михайло Прус поділився несподіваною порадою щодо використання сухого шампуню. За словами майстра, багато дівчат неправильно використовують цей засіб.

У своєму Instagram Михайло опублікував відео, в якому розповів про всі тонкощі використання сухого шампуню. За словами стиліста, багато дівчат за незнанням наносять сухий шампунь на волосся і залишають його там, а так робити не можна.

"Чи знали ви, що сухий шампунь потрібно спочатку нанести на волосся, витримати його 2-3 хвилини, а потім — видути феном, холодним повітрям. Як це працює? Це працює так, що ці частинки, які потрапляють на волосся, вони абсорбують шкірний жир. І потім, звичайно, його з волосся потрібно прибрати. Адже коли ви просто залишаєте сухий шампунь на волоссі, то протягом дня у вас знову починає жирніти голова, бо ось ці брудні частинки залишаються на вашій голові", — поділився порадами Михайло Прус.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Леся Нікітюк показала, як носити легку довгу сукню влітку 2024. Дивимося і надихаємося.