"Усім начхати в чому ти одягнений": Мішина в латексному костюмі блиснула фігурою в Нью-Йорку (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 липня 2024, 17:03

Знаменитість поділилася враженнями про поїздку до США

Наприкінці червня українська актриса Ксенія Мішина разом із сином Платоном вирушили до США. Знаменитість активно ділилася зі своєю аудиторією всіма подіями та яскравими кадрами. Завершивши подорож, артистка вирішила розповісти про свій досвід в Америці, продемонструвавши знімки з нової ефектної фотосесії.

На своїй сторінці в Instagram зірка українських серіалів опублікувала серію кадрів, зачарувавши стрункою фігурою у латексному образі. Мішина позувала на тлі Бруклінського мосту.

Ксенія Мішина похвалилася фігурою у латексному образі

Знаменитість для фотосесії обрала сексуальний бордовий топ під горло, який підкреслив її талію, а також латексні штани на низькій посадці. Волосся Ксенія розпустила та зробила виразний макіяж, основний акцент якого був на очах.

Ксенія Мішина похвалилася фігурою

Свій look Мішина доповнила взуттям на високих підборах і жакетом світлого відтінку, приспустивши його з плечей. Образ вийшов дуже ефектним та зухвалим.

Ксенія Мішина зачарувала знімками із США

У своїй публікації українська актриса розповіла, що отримала багато вражень, побувавши в Америці, про яку так багато чула. І багато розповідей, на її думку, виявилися неправдою. Ксенія зізналася, що не розуміє людей, які постійно скаржаться на США.

Ксенія Мишина у латексному костюмі

Зірка "Кріпосної" сказала, що в країні дуже смачні свіжі фрукти, а не "пластмасові", як це чула від багатьох. Також актрисі дуже сподобався в країні дух свободи, оскільки люди не дивляться на тебе засуджено, їм начхати, в чому ти одягнений і як себе проявляєш, ти такий який є зі своїм баченням світу.

Ксенія Мішина у Нью-Йорку

При цьому Мішина зазначила, що Америка має і свої мінуси. Головний із них — дорожнеча життя. Також вона поскаржилася на тропічні дощі у Маямі та холодний океан у Санта-Моніці, а також на відсутність комфортного транспортного сполучення між штатами.

"Телеграф" писав раніше, що українська актриса Ксенія Мішина нещодавно стала жертвою шахраїв. Зірка розповіла, що її фото підробили.