"Випрошують на лапу": дружина Павліка обурилася через поліцію в одній з європейських країн

Читать на русском
Автор
Катерина Репяхова поділилась неприємною ситуацією з Європи Новина оновлена 17 липня 2024, 17:59
Катерина Репяхова поділилась неприємною ситуацією з Європи. Фото Інстаграм Катерини Реп'яхової

Блогерка не задоволена роботою правоохоронців

Дружина співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова активно ділиться своїм життям з читачами у блозі. Так, жінка поскаржилась на роботу поліції в Молдові.

Катерина розповіла у своєму інстаграмі, що у Молдові її два рази зупиняли поліцейські. Перший раз жінка не мала віньєтки — форми оплати проїзду по автомагістралях Європи. А другий раз правоохоронці знайшли в базі та нагадали блогерці про порушення правил дорожнього руху ще в минулому році.

"Два рази зупиняла поліція. Всі хочуть хабар! Вперше — у нас не було віньєтки, вдруге – поліція побачила в базі перевищення швидкості на 12 кілометрів 2023 року. Вони просто випрошують на лапу! Це жах", — поділилась блогерка.

Катерину Репяхову зупинили копи в Молдові
Катерину Репяхову зупинили копи в Молдові, Фото: Інстаграм Катерини Репяхової

Також Репяхова обурилася вартістю паркінгу у Молдові. Річ у тім, що їй треба було залишити авто в цій країні, коли вона добиралась до Ізраїлю. У результаті за 26 днів жінці довелося заплатити понад 26 тисяч гривень. Катерина зазначила, що іншого разу не буде планувати свій маршрут через Молдову.

"На Молдову я дуже зла! Понад 26 тисяч гривень – вартість паркінгу за 26 днів. Я вважаю, що це використання нашого положення у своїх цілях. Наступного разу всіма силами я буду намагатися оминати цю країну", — додала дружина Павліка.

Катерина Репяхова обурилась вартістю паркінгу
Катерина Репяхова обурилась вартістю паркінгу, Фото: Інстаграм Катерини Репяхової

Раніше "Телеграф" писав про травму Катерини Репяхової в Ізраїлі. А все тому, що її син перекинув на неї важкий стілець.